Erkki Kuusanmäen piirros kahvia kaatavasta kaverista.
Etusivu / Tukea työhön / Uutiskirje Hiippa

Uutiskirje Hiippa

Tilaa uutiskirje alla olevan linkin kautta.

Tilaa Hiippa

Vuosi 2024

Vuosi 2023

Hiippa on Espoon hiippakunnan uutiskirje. Hiippa on suunnattu Espoon hiippakunnan seurakuntien työntekijöille sekä luottamushenkilöille, yhteistyökumppaneille, medialle ja kaikille, joita hiippakunnan toiminta kiinnostaa. Keskitämme sähköistä viestintäämme Hiippaan ja uutiskirje ilmestyy noin kerran kuukaudessa.

Uutiskirjeessä on piispan tervehdys, välähdyksiä toteutuneista koulutuksista tai tapahtumista, informaatiota tulevista tilaisuuksista ja linkki viimeisimpään kapitulin istunnon päätöskoosteeseen (Hallintotiedote). Sisällön tuottavat piispan lisäksi Espoon tuomiokapitulin työntekijät ja toisinaan yhteistyökumppanit. Puuttuuko Hiipasta jotain tai millaista sisältöä toivot? Päätoimittajana toimii yhteyskehittäjä Mervi Ritokoski.

Tällä hetkellä uutiskirjeemme lähetetään n. 1.200 vastaanottajalle. Kun saat Hiipan sähköpostiisi voit mielellään vinkata siitä työtoverillesi.

Lohjan seurakunnan kappalainen Erkki Kuusanmäki piirsi kuvan Hiippaa varten. Kuva kertoo humoristisella tavalla mikä hiippa on  – piispan liturgiseen asuun kuuluva päähine. Hiippa nimi viittaa myös hiippakuntaan.

Uutiskirje Hiippa – tietosuojaseloste